2011. február 7., hétfő

Névre szóló mesekönyv

Igaz, sem nem kötés, sem nem varrás, sem nem hímzés, ellenben különlegesség a javából!


Igazi különlegesség egy olyan mesekönyv, amiben a kisgyerek önmagát láthatja viszont, saját fényképeit láthatja, saját magára igazított történeteket hallhat.
Ebben a mesekönyben mindez megvalósulhat. Az alap-variációban 9 mese található, amik témája a kisgyerekek életéhez kapcsolódik: játszótérre megy, főzőcskézik, szülinapja van, hógolyózik, kertészkedik, állatkertbe megy, és hasonlók. Külön kérésre mindez kiegészíthető egy extra mesével, amelyben a kistestvér (illetve ő maga) megszületését meséljük el. A meséket saját fotókkal és egyéb rajzokkal illusztrálom.
Mérete minden esetben A/4-es, a lapokat 120 grammos papírra nyomtatom. A kötést könyvkötő végzi. A mesék összeállításától függően 45-55 A/4-es oldalból áll.
A mesekönyv másik különlegessége, hogy minden egyes meséhez 8-10 vers, mondóka és dal kapcsolódik, így egy új mesélési módszert ismerhettek meg. A könyv végén a felnőttek ahhoz is segítséget kapnak, hogy ezeket a játékokat hogyan játsszák el.
A meséket én magam írtam, a dalokat, verseket, mondókákat magam gyűjtögettem, jórészt ismeretlenek az átlag szülők számára. Mivel a mindennapjaim 0-3 éves korú gyermekek között töltöm a zenebölcsis foglalkozásaimon, alapos tapasztalatot szereztem ebben a témában. A mesék nyelvezete egyszerű, rövid, könnyen érthető mondatokból áll, így a legkisebbek is élvezhetik már.
A mesekönyv megrendelésekor különféle opciók közül választhatsz:
- álló vagy fekvő formátumú
- kiválaszthatod a borító színét
- kiválaszthatod a borító díszítését( pl. hímzés, betűmatrica, dekorgumi-betűk)
Lehetőség van arra is, hogy egy mesekönyv két testvérről szóljon, ilyen esetekben konkrétan egyeztetünk.
A fényképeket emailben fogom majd kérni. Megrendeléskor egy megrendelőlapot fogok küldeni, amiben minden pontosan le van írva!

A mesekönyv elkészítési határideje az átutalástól és a fényképek átküldésétől számított 1, max. 2 hét!
Születés- és névnapra, húsvétra, keresztelőre, karácsonyra különleges ajándék. 1 éves kortól ajánlom, még a 4-5 évesek is örömmel lapozgatják.

A feltüntetett ár a legegyszerűbb változatra vonatkozik, különféle variációk felárasak lehetnek.
Különböző, választható címlapok
Néhány oldal ízelítőül
És ők azok, akik már ismerik!
Alapár:
-álló vagy fekvő formátum, 9 mese (mesénként 4-6 oldal), egyszemélyes mesék, a borító dekorgumival, betűmatricával vagy üresen hagyva.
6000 forint
Feláras opciók:
- testvér-mesekönyv: +500 forint
- testvérszületéses mese: +500 forint (+4 oldal a mesekönyvben)
- hímzett kép a borítóra: +500-800 forinttól

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése